Skip To Content
Flera ögon illustrerar fler perspektiv Studentperspektivet i Canvas för dig som lärare is a Course

Studentperspektivet i Canvas för dig som lärare

Started Jan 10, 2022

Enroll

Full course description

Innehåll

Du kommer att få ta del av text och filmer som introducerar digital undervisning i allmänhet, och Canvas i synnerhet. För att få ett studentperspektiv ska du utifrån materialet svara på frågor i olika quiz, en typ av självtest, och i en uppgift, som är en inlämningsuppgift med fritextsvar. Du kommer även att få testa på Padlet, en digital interaktiv anslagstavla som bäddas in i Canvas. Du avslutar kursen genom att skriva en fråga du vill ha svar på i ett diskussionsforum.

Tanken är alltså att du ska få insikt i olika typer av undervisningsformer samtidigt som du provar på att vara student. Kom därför ihåg att stanna upp och reflektera över hur de olika funktionerna fungerar. Hur ser ett quiz ut? Var klickar jag för att skicka in en uppgift? Läs också svaren efter att du har gjort ett quiz eller en enkät. Kursen och dess uppgifter är obligatoriskt att göra inför kickoff-träffen i grundkursen. 

OBS!Du är välkommen att anmäla dig till kursen även om du inte för tillfället går grundkursen för att få en inblick i Canvas från studentperspektivet men även om du vill få en kort introduktion till olika undervisningsmodeller.

Tidsåtgång

Sammanlagd tid för att gå igenom studentperspektivkursen är cirka en timme. Du kan pausa när du vill och komma tillbaka en annan dag.

Sign up for this course today!

Enroll